Nieuws | Blijf op de hoogte van de Utrechtse woningmarkt

Stay tuned

Bij de koop of verkoop van een woning komt veel kijken. Hoe kies je een makelaar die goed bij je past? Waar moet je op letten als je een huis gaat verkopen? En waar let je op als je van plan bent een huis te kopen? Misschien wel je eerste huis! Je leest het allemaal in één van onze blogs.

Group 102

Alle artikelen

Huis verzekeren

NIEUWS

Voorkom onderverzekering: bescherm je huis goed tegen onverwachte schade

Als je te maken krijgt met schade door bijvoorbeeld brand, storm of inbraak, kun je een claim indienen bij je verzekeraar. Het is dan wel belangrijk dat je de juiste verzekeringen hebt afgesloten en goed verzekerd bent. Voorkom onderverzekering door regelmatig contact met je verzekeringsadviseur te hebben.

Klussen in de avond

NIEUWS

Klussen in de avond: wat zijn de regels?

Klussen in de avond kan verleidelijk zijn. Misschien heb je overdag geen tijd of wil je net dat ene project afronden. Maar hoe zit het met de regels rondom avondklussen? Hoewel er geen harde wetten zijn die precies aangeven tot hoe laat je mag klussen, zijn er wel ongeschreven regels waar je rekening mee moet houden.

Wat betekenen de plussen? Ontdek de verschillen tussen energielabel A t/m A++++

NIEUWS

Wat betekenen de plussen? Ontdek de verschillen tussen energielabel A t/m A++++

Het energielabel geeft inzicht in hoe energiezuinig je woning is ten opzichte van andere, vergelijkbare woningen. Dit label wordt bepaald op basis van de isolatie van je huis en de installaties die zorgen voor verwarming, koeling, warm water en ventilatie. Maar hoe werkt zo'n energielabel precies? En wat betekenen al die varianten van het A-label met hun verschillende plusjes?

6 tips om je droomhuis te kopen in een krappe woningmarkt

NIEUWS

6 tips om je droomhuis te kopen in een krappe woningmarkt

Een huis vinden in de huidige woningmarkt kan een uitdaging zijn. Het aanbod is beperkt en de vraag is hoog, waardoor woningen vaak razendsnel verkocht worden. Toch is het mogelijk om jouw droomhuis te bemachtigen, zelfs in deze krappe markt. Hier zijn 6 tips die je daarbij kunnen helpen.

Overbruggingshypotheek

NIEUWS

De overbruggingshypotheek: slim of niet?

Het kopen van een nieuw huis terwijl je oude huis nog niet verkocht is, kan een complexe en stressvolle onderneming zijn. Je wilt niet het risico lopen je droomhuis mis te lopen, maar tegelijkertijd wil je niet vastzitten aan dubbele woonlasten. Hier komt de overbruggingshypotheek om de hoek kijken als een mogelijke oplossing. Deze speciale hypotheekvorm biedt de mogelijkheid het financiële gat te dichten en de overgang tussen twee woningen soepeler te laten verlopen.

Overwaarde verbouwen

NIEUWS

Wat te doen met overwaarde? 3 tips!

Voor huizenbezitters kan de oververhitte woningmarkt een voordeel zijn. Je hebt namelijk een grote kans dat je overwaarde hebt. Dit betekent dat je huis meer waard is dan de hoogte van je hypotheekschuld. Maar wat kun je met die overwaarde zonder gebruik te hoeven maken van de bijleenregeling?

Beumer | Huis verhuren | Verhuur | Jouw makelaar in de regio Utrecht Nieuws

Stay tuned & schrijf je in